دوره زبان در هندوستان - کنکور | مشاوره کنکور | انتخاب رشته | کارشناسی ارشد | پزشکی | کتاب

خبرهای ویژه

» تحصیل در خارج » دوره زبان در هندوستان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ - ۱۰:۱۸

 کد خبر: 16181
 42 بازدید

دوره زبان در هندوستان

دوره زبان در هندوستان به نقل از (کنکور وی آی پی (اخبار کنکور)-تکنیک، جزوه و منابع کنکور دوره های زبان در هندوستان یکی از بهترین انتخاب ها برای شروع تحصیل در هند، گذراندن دوره های زبان انگلیسی است، به دلایل زیر: ۱) در تمام مدت سال میتوانید اقدام به اخذ پذیرش کنید. ۲) با کمترین […]

دوره زبان در هندوستان

دوره زبان در هندوستان

به نقل از (کنکور وی آی پی (اخبار کنکور)-تکنیک، جزوه و منابع کنکور

دوره های زبان در هندوستان

یکی از بهترین انتخاب ها برای شروع تحصیل در هند، گذراندن دوره های زبان انگلیسی است، به دلایل زیر:

۱) در تمام مدت سال میتوانید اقدام به اخذ پذیرش کنید.

۲) با کمترین ریسک میتوانید به یک کشور خارجی سفر کرده، امکانات و دانشگاههای آن را از نزدیک بررسی کنید و در صورت تمایل، جهت ادامه تحصیل در رشته دلخواهتان پذیرش بگیرید.

۳) تعدادی از دانشجویان خارجی، خصوصاً آن دسته که با زبان انگلیسی آشنایی کمتری دارند، میبایست مدتی را جهت کسب مهارت و تسلط بیشتر به این زبان به فراگیری و تمرین جدی تر آن اختصاص دهند.

۴) قرار گرفتن در محیط شهر و دانشگاه در هندوستان که واقعا سهم مهمی در یادگیری زبان انگلیسی دارد.

نکته : پذیرش در دوره های زبان انگلیسی در هر زمانی از سال امکانپذیر است .

نکته : کلیه دروس در هندوستان به زبان انگلیسی میباشند و معمولاعدم قبولی در این آزمون منجر به مشکلات و هزینه های اضافی میگردد که بر همین اساس حتما نسبت به تقویت توانایی های خود اقدام نمایید.

نکته : در شهر پونا برای دوره های زبان انگلیسی، فقط با اخذ پذیرش از دانشگاه پونا و سیمبایسز کالج میتوانید ویزای دانشجویی دریافت کنید.

این دوره آموزشی به وسیله دانشگاه سیمبایسز (symbiosis) در شهر پونا ارائه میشود. این دوره برای افرادی که میخواهند در فرصت کافی زبان انگلیسی بیاموزند بسیار مفید است.

مدت دوره ها :  ۴ماه، ۶ماه و یکساله

علاوه بر این دانشجویان از بیمه سلامتی و حوادث برخوردار میشوند. و خوابگاه با اولویت زمانی موجود است.

شرکت کنندگان پس از گذراندن این دوره موفق به اخذ مدرک ELTIS Diploma in English Language خواهند شد.

هزینه ها:

شهریه این دوره ۸۵۰ دلار می باشد که مبلغ ۴۰۰ دلار آن در زمان اخذ پذیرش و مابقی در زمان ثبت نام پرداخت می شود.

مدارک مورد نیاز:

کپی صفحه اول گذرنامه و ۴ قطعه عکس میباشد.

تاریخ برگزاری:

این دوره ۲ بار در سال یکبار ۱۵ آگوست ( اواخر مرداد ماه ) و یکبار ۱۰ اکتبر ( اواسط مهر ) دانشجو می پذیرد .

برای پذیرش در هر دوره لزوما می بایست تا ۶ هفته قبل از شروع دوره ثبت نام و تحویل مدارک انجام شود .

ویزای این دوره ویزای تحصیلی حداقل ۱۰ ماهه میباشد که با گذرنامه و پذیرش تحصیلی معتبر قابل دریافت است.

 

 

منبع


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : تحصیل در خارج
ارسال دیدگاه

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.